QWIN Zink zuigtablet

Op voorraad
SKU
3023
Korte beschrijving

Zink is een spoorelement dat onderdeel is van een groot aantal enzymen in het lichaam die betrokken zijn bij de stofwisseling. Zink is onder andere nodig bij de opbouw van eiwitten, de groei en ontwikkeling van weefsel en een goede werking van het afweer-/ immuunsysteem.

€ 14,50

Veilig en vertrouwd betalen

Zink Zuigtabletten ondersteunen het immuunsysteem wanneer de eerste verschijnselen van ‘ziek zijn’ optreden, denk hierbij aan keelpijn en hoofdpijn. Wanneer in de eerste 24 uur na het opkomen van de verschijnselen wordt gestart met suppleren kunnen de eerder genoemde symptomen verholpen worden. Doordat het Zink Zuigtablet grotendeels door het speeksel wordt opgenomen, is het supplement zeer effectief.
- Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
- Zink draagt bij aan de instandhouding van sterke botten
- Zink draagt bij aan de instandhouding van normale huid en slijmvliezen
- Zink heeft een anti-oxidatieve werking


Gebruiksadvies:
Binnen 24 uur na het opkomen van symptomen zoals hoofdpijn en keelpijn starten met 1 tablet per dag. In acute situaties wordt tot wel 75 mg zink per dag geadviseerd, dit komt neer op 5 zuigtabletten per dag. Gebruik 1 tablet per dag of in overleg met je (medisch) begeleider/ sportvoedingskundige totdat de
symptomen weg zijn. Daarnaast kunnen de Zink Zuigtabletten ingenomen worden ter preventie van ziek worden, bijvoorbeeld tijdens intensieve inspanningsperiodes of tijdens een griepepidemie.

Smaak
De zuigtabletten hebben een frisse citrus smaak.

Ingrediënten:
Zoetstoffen: mannitol, xylitol, Vulstof: microkristallijne cellulose, Zinkcitraat, Aroma: sinaasappelsmaak, Antiklontermiddel: stearinezuur, magnesiumstearaat, siliciumdioxide, Voedingszuur: citroenzuur.

Voedingswaarde:
Hoeveelheid (per tab) % ADH
Zink (zink citraat) 15 mg 150

Kwaliteitscontrole:
QWIN Zink Zuigtabletten zijn NZVT-gecertificeerd (Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport).
De betreffende gekeurde batch is terug te vinden via de NZVT database:
https://www.dopingautoriteit.nl/nzvt

Meer informatie
Eancode8717306251075
Smaak-
0
Rating:
0% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QWIN Zink zuigtablet
Uw waardering