QWIN PeptiGel 24x60ml

Op voorraad
SKU
QWIN PeptiGel 24x60ml
Korte beschrijving

QWIN PeptiGel is een performance energy gel, die te gebruiken is zowel tijdens als na fysieke inspanning. De gel is gericht op fanatieke (top)sporters die het maximale uit hun sportieve prestatie willen halen. Aan QWIN PeptiGel zijn peptides (speciale eiwitmix) toegevoegd. Deze speciale eiwitmix is gemakkelijk op te nemen door het lichaam. De toegevoegde magnesium ondersteunt zowel de opbouw van lichaamseiwit als de vermindering van vermoeidheid. Met QWIN PeptiGel kan er snel weer aan de volgende wedstrijd of training begonnen worden.

Vanaf € 56,40

Veilig en vertrouwd betalen

QWIN PeptiGel is een performance energy gel, gericht op fanatieke (top)sporters die het maximale uit hun sportieve prestaties willen halen. Aan QWIN PeptiGel zijn peptides (speciale eiwitmix) toegevoegd. Deze speciale eiwitmix is gemakkelijk op te nemen door het lichaam. De toegevoegde magnesium ondersteunt zowel de opbouw van lichaamseiwit als de vermindering van vermoeidheid. Met QWIN PeptiGel kan er snel weer aan de volgende wedstrijd of training begonnen worden.

  • Met toevoeging van 1,7 gram eiwit per gel
  • Met toevoeging van elektrolyten (magnesium en natrium)
  • Op basis van plantaardige eiwitten
  • Te gebruiken zowel tijdens als na fysieke inspanning
  • Verkrijgbaar in de verrassende smaken Orange-Pineapple en Fruit Punch
  • Zonder kunstmatige kleur-, smaak- en zoetstoffen

Gebruiksadvies: gebruik tijdens inspanning 1 gel per 20-30 minuten met 150ml water. Niet meer dan 10 gels per dag gebruiken.

Allergenen: Gluten, soja.

0
Rating:
% of 100
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:QWIN PeptiGel 24x60ml
Uw waardering